Pályázatok

„A Gravírkirály Kft. termelési kapacitásainak fejlesztése”

 

Kedvezményezett neve, címe:                   Gravírkirály Kft. 1064 Budapest, Podmaniczky utca 57., 2. em. 14.

Projekt címe:                                            „A Gravírkirály Kft. termelési kapacitásainak fejlesztése

Szerződött támogatás összege:                 5 000 900 Ft

A támogatás mértéke:                               50 %

A projekt tervezett befejezési dátuma:        2016.11.30.

A projekt azonosító száma:                        GINOP-1.2.2-15-2015-00119

 

A projekt tartalma:  

A projekt keretében korszerű, magas színvonalú vágógépek, hajtógatógépek, síkágyas lézervágógép és 3D szublimációs vákuum hőprés kerül beszerzésre. A beszerzés eredményeképpen a Gravírkirány Kft. feldolgozási technológiájában szignifikáns minőségi növekedés következik be, melynek köszönhetően piaci pozícióját nemcsak megerősíti, hanem piacvezetővé válik az egyedi ajándéktárgyak és egyéb papíripari termékek előállításának területén.

A Gravírkirály Kft-nél rendkívül fontosnak tartják a folyamatos fejlődést és a tevékenységeik továbbfejlesztését. A projekt megvalósítása az üzleti eredményeink növelését segíti majd elő, hiszen a kibővített szolgáltatási körrel és egy új üzleti stratégia összeállításával vállalkozásunkat és tevékenységi körünket fejlesztve átgondolt lépések sorozatát tudjuk majd meglépni, ami üzleti eredményünk növelését jelzi előre. 

A támogatás eredményeként beszerzésre kerülő berendezések nagy segítséget jelentenek a Kft. gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítésében, a munkahelyek megtartásában, illetve a területi különbségek csökkentésében, a térségi felzárkóztatásában és a helyi gazdaság megerősítésében, biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működést versenyképességük növelését.

A beruházás megvalósításának eredményeként a Gravírkirály Kft. elősegíti a földrajzi és gazdasági szempontból is meghatározható különbségek csökkenését, hozzájárul a térségi felzárkóztatásához és a helyi gazdaság megerősítéséhez, biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működést. További előnyöket jelent a vállalkozás folyamatos technológiai korszerűsítése mellett az alkalmazottak tudásának folyamatos bővítése, és az új módszerek bevezetése, amelyek hozzájárulnak a folyamataink javulásához és megújulási képességünk fejlesztéséhez.

Megosztás