Szállítási információk

Mivel egyedi termékeket készítünk, csak előre utalás után tudjuk elkészíteni és postázni azokat. Egy gyors regisztráció után a kiválasztott termékeket adja hozzá a kosárhoz (Ajánlatkéréshez adom). A kosarat az oldal jobb felső sarkában találja. Az ajánlatkérés menete ezután ugyanaz, mint más weboldalaknál megszokott rendelés. Lehetőség van leírni az instrukciókat és képeket is tölthet fel. Minden esetben email-en vagy szükség esetén telefonon is egyeztetünk. 

Kiszállítás banki átutalásos fizetéssel

A megrendelés leadása után visszaigazolást kap annak fogadásáról, ezután rövidesen megkapja a díjbekérőt e-mailben. A díjbekérő adatai alapján elindíthatja az átutalást. Az összeg számlánkon történő jóváírásakor azonnal postázzuk a termékeket és a számlát. CIB Bank-os bankszámláról történő utalás esetén azonnal jelentkezik a jóváírás, más bank esetében is 2-3 órán belül. Rendkívül sürgős esetben bármely CIB Bank fiókban befizethető a díjbekérő ellenértéke, ez estben is azonnal megtörténik a jóváírás. Utánvétes fizetéssel nem szállítunk. Lehetőség van még személyes átvételre is.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Amennyiben a termék kis méretű (maximum 25mm vastag, 300x200mm széles) a Magyar Posta kézbesíti, melynek ára 900 Ft. A küldeményeket elsőbbségi, ajánlott kézbesítéssel adjuk fel. A másnapra való kézbesítés a rendelés feladásának időpontjától és a vételár megérkezésétől is függ, így garantálni azt nem tudjuk! Azokat a termékeket, melyeket nem lehet levélként feladni, a GLS futárszolgálat szállítja ki, melynek ára súlytól függően 1.400 - 4.000 Ft. A szolgáltatás tartalmaz egy sms és egy email értesítést a kiszállítás időpontjáról (mely megváltoztatható), a futár elérhetőségéről, sőt akár címcserét is lehet kérni. A futárszolgálat az esetek 95%-ban 1 munkanap alatt kiszállítja a terméket.

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?

A megrendelt termékeket csak a vételár megérkezte után áll módunkban postázni. Amennyiben az átutalás és a megrendelés délelőtt teljesül, elsőbbségi kézbesítéssel akár másnap is kiszállíthatja a Magyar Posta és GLS is. A rendelések kézbesítése nem szokott 2-3 napnál tovább tartani.

Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?

A megrendelt termékek kiküldésének idejéről emailben tájékoztattunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a tranzakciószámra emailben (info@gravirkiraly) jelezd felénk a problémát.

Szállítunk-e külföldre?

Egyelőre nem tervezzük a megrendelések külföldre való szállítását.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen, van lehetőség. Megrendelését átveheti nyíregyházi üzletünkben nyitvatartási időn belül.
Cím: 4400 Nyíregyháza, Kert u. 15.
Nyitva tartás munkanapokon: 8.00 - 12:00 és 13:00 - 17.00-ig
Munkaszüneti napokon üzletünk zárva van.

Megosztás