Szállítási információk

Kiszállítás banki átutalásos fizetéssel

A megrendelés leadása után visszaigazolást kap annak fogadásáról, ezután rövidesen megkapja a díjbekérőt e-mailben. A díjbekérő adatai alapján elindíthatja az átutalást. Az összeg számlánkon történő jóváírásakor azonnal postázzuk a termékeket és a számlát. CIB Bank-os bankszámláról történő utalás esetén azonnal jelentkezik a jóváírás, más bank esetében is 2-3 órán belül. Rendkívül sürgős esetben bármely CIB Bank fiókban befizethető a díjbekérő ellenértéke, ez estben is azonnal megtörténik a jóváírás. Utánvétes fizetéssel nem szállítunk. Lehetőség van még személyes átvételre is.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A megrendelt terméket a Magyar Posta kézbesíti, így annak mindenkori aktuális díjszabása érvényes. A küldeményeket elsőbbségi kézbesítéssel adjuk fel. A másnapra való kézbesítés a rendelés feladásának időpontjától és a vételár megérkezésétől is függ, így garantálni azt nem tudjuk!

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?

A megrendelt termékeket csak a vételár megérkezte után áll módunkban postázni. Amennyiben az átutalás és a megrendelés délelőtt teljesül, elsőbbségi kézbesítéssel akár másnap is kiszállíthatja a Magyar Posta. A rendelések kézbesítése nem szokott 2-3 napnál tovább tartani.

Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?

A megrendelt termékek kiküldésének idejéről emailben tájékoztattunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a tranzakciószámra emailben (info@gravirkiraly) jelezd felénk a problémát.

Szállítunk-e külföldre?

Egyelőre nem tervezzük a megrendelések külföldre való szállítását.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen, van lehetőség. Megrendelését átveheti nyíregyházi üzletünkben nyitvatartási időn belül.
Cím: 4400 Nyíregyháza, Kert u. 15.
Nyitva tartás munkanapokon: 8.00 - 12:00 és 13:00 - 17.00-ig
Munkaszüneti napokon üzletünk zárva van.

Megosztás