Bélyegző klisé (lenyomat)

1 850.- Ft

TERMÉK LEÍRÁS

Amikor a bélyegzőn szereplő adatok bármelyike változik, szükségessé válik a bélyegző klisé (bélyegzőgumi, lenyomat) cseréje. Ez nem feltétlenül jelent új komplett bélyegző vásárlást, hiszen egy rendeltetésszerűen használt bélyegzőház akár évtizedekig is szolgálhatja tulajdonosát. Amennyiben a ház még jó állapotban van, úgy elegendő a klisé és a festékpárna cseréje. Utóbbira azért van szükség, mert a korábbi klisé benyomja a festékpárnát és ezeken a részeken az új klisé nem fog kellő mennyiségű festéket kapni.

Bármilyen méretű (max A/4), formájú bélyegző lenyomatot (klisét) el tudunk készíteni.

A szokásos 60-as méretig (76x37mm) a klisé ára egységesen 1.850 Ft.

Ennél nagyobb, egyedi méretű klisék elkészítésének az ára: 70 Ft/cm2

A klisé szövegét (2-8 sor) írja a megjegyzés rovatba.

Az általunk gyártott bélyegző kliséket minden esetben kétoldalas ragasztószalaggal ellátva szállítjuk, ezért bárki számára könnyen elvégezhető a bélyegzőgumi cseréje. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani! Ha követi az alábbi lépéseket, akkor könnyen és gyorsan lecserélheti őket, anélkül, hogy festékes lenne a keze:
 
1. Azokból a bélyegzőkből, amelyeknél cserélni kívánja a klisét, ki kell venni a festékpárnát. Ezt úgy tudja megtenni, hogy a bélyegzőt kézbe véve egy kicsit összenyomja kb.5mm (erre azért van szükség, hogy a szöveglemez ne feszüljön neki a festékpárnának, így az mozdíthatóvá váljon), majd a festékpárnát oldalról egy határozott mozdulattal megnyomja. A másik oldalon már ki is lehet húzni a párnát.
2. A festékpárna nélkül maradt bélyegzővel bélyegezzen egy papírra addig, amíg a nyomat teljesen elhalványul (ez azért jó, mert a kliséről eltűnik a festék, így a klisé leszedésekor nem lesz festékes a keze).
3. A klisé levételéhez vegye kézbe a bélyegzőt és nyomja össze teljesen, majd a bélyegző oldalán található két fül egyszerre történő benyomása mellett lassan engedje vissza a bélyegzőt. A bélyegző megakad, így lehetőség nyílik a klisé levételére.
4. A klisé levételéhez a legalkalmasabb szerszám egy szemöldök csipesz, de ennek híján egy ollóval vagy egyéb célszerszámmal is le lehet szedni. Ha maradt a nyomófelületen egy kis ragasztó, akkor azt el kell távolítani.
5. Miután az új kliséről lehúzta a kétoldalas ragasztószalag védőrétegét, már lehet is felragasztani a bélyegzőre.
6. Ezt követően már csak az új festékpárnát kell beilleszteni a helyére (ugyanolyan módon mint a kivételnél) és lehet is bélyegezni.